figure-in-book_after                

Uw levensverhaal vastgelegd in een fotoboek met aanvullende teksten en met een schat aan informatie voor uw kinderen,kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Waarom wachten met iets moois te zeggen….. Deel het nu!

Zoveel mensen hebben een verhaal te vertellen. Velen hebben ervaringen die zo mooi zijn, dat ze het delen waard zijn. Het zijn verhalen die bewaard moeten blijven. Een biografie of levensboek is een waardevol cadeau voor de persoon die de hoofdrol speelt, maar ook voor de lezers van het verhaal: de kinderen, de kleinkinderen, familieleden, vrienden, relaties, collega’s, werknemers en/of werkgevers. Een stukje erfgoed.

voor een voorbeeld klik hieronder”;

https://www.albelli.nl/onlinefotoboek-bekijken/bb8b9111-e602-4191-b29b-c24529f3bdad

Een levensverhaal. Een nalatenschap. Het zou jammer zijn als nou juist die verhalen verloren gaan. Daarom wil Jegle Media juist die verhalen vastleggen voor u. Door middel van tekst, maar vooral door foto’s. Zodat uw leven, uw wijsheden, uw ervaringen en uw portret voor altijd bewaard blijven.

De verhalen kunnen over uw familiegeschiedenis gaan , of juist de bedrijfshistorie. Er zijn heel veel familiebedrijven die van generatie op generatie overgaan. Hoe mooi zou het zijn om dat te laten vastleggen. Een fotoherinneringenboek. Alles komt en gaat, alles is zo vluchtig (net als de seizoenen), maar soms wil je dat iets blijft en tastbaar is. Dat u het nog eens op kunt pakken en er even bij stil kunt staan.

Professionele foto’s van karakteristieke plekken. Foto’s van alledaagse dingen. De foto’s die zeggen: “ach weet je nog…”, foto’s die herinneringen vangen. U ziet alles weer even voor u zoals het was.

Dat wil ik voor u vastleggen. Al die herinneringen die niet mogen vervagen. Die we willen vasthouden en doorvertellen. Alles gebundeld in een zeer persoonlijk fotoboek. Een fotoboek over uw levensverhaal, uw familie, uw bedrijf, uw erfgoed.

Reminiscentie is ook een mogelijkheid. Een boekje vol met handvatten uit het verleden, voor het heden.  Een boekje om er even erbij te pakken als iemand het net even niet meer weet. Net even dat steuntje in de rug, een herkenningspunt.

Dat is wat Jegle Media, gevestigd in ” Maasland”,  voor u wil doen. Met ziel en zaligheid!

JegleMedia is u verhalend fotograaf!

info@jeglemedia.com