We gaan verhuizen met onze studio.De nieuwe studio is vanaf 1 augustus geopend op de nieuwe locatie in Maassluis Santplaet 194, 3144DT Maassluis, in de tussentijd kunnen we terecht op de locatie “de wasserij”in Maassluis.

 

Fotografeer je al een tijdje, en ben je toe aan de volgende stap, en wil je experimenteren in een echte studio. dan is dit je kans.

Een prachtige studio voor een fotograaf die voor een uurtje of meer een shoot wil doen. Ook een ideale studio voor de fotograferende student.

Er staat een professionele set flitsapparatuur en accessoires klaar die je helpen bij je eerste stappen naar professionele studiofoto’s. Ook kan er als je dit wil, aanwijzingen gegeven worden hoe je dit moet gaan aanpakken.
Natuurlijk mag je ook je eigen spullen meenemen.  Er is ruimte voor een visagiste met de daartoe behorende verlichting. Tevens bezitten we een ruimte beneden die totaal donker is, ook voor studio-opnamens

JM Fotografie is een jong en nieuw bedrijf die graag nieuwe fotografen wil helpen met opstarten van hun droom
De studio is 7 dagen te huur van morgens  tot in de avond. Tijden van 10- tot 22.30
incl; water, licht, stroom, kleding, accessoires, make-up, voorzieningen

Wilt u de fotostudio huren, dan kunt u hieronder zien wanneer deze beschikbaar is. Een reservering kan u vervolgens telefonisch maken of door het invullen van het onderstaande contactformulier.

 

Heeft u vragen of opmerkingen of wilt u een afspraak maken om de fotostudio te reserveren? Dan kunt u gerust onderstaand formulier invullen.

 

 

Openingstijden:
alle dagen geopend van10.00 tot 23.00

Tevens zijn de parkeergelegenheden ideaal, parkeren kan letterlijk voor de deur.

om te reserveren kunt u berichtje sturen naar; 06 4072 2448
of contact via website; info@jeglemedia.com