Wie ben ik?

 

20150401-zelfportret verbeterd-bewerkt-bewerkt-bewerkt

 

Mijn naam is Jessica Mostert -Gordijn; fotograaf, vertelster en glaskunstenares.  Ik fotografeer al jaren enthousiast. Fotografie loopt als een rode draad door heel mijn leven. Eerst analoog en nu digitaal.

Zoveel dingen zijn het waard om op beeld vast te leggen. Natuur, mensen, dagelijkse dingen, van alles eigenlijk.

Het liefst wil ik met de foto ook iets vertellen. Ik wil een gevoel bij mensen los maken. Ik wil een handvat geven, voor de volgende generatie. Dagelijks spreek ik mensen die echt nog iets te vertellen hebben, maar er niet toe komen om dit echt te doen. Prachtige verhalen, anekdotes, memoires. Het zou zonde zijn als die wijsheid en kennis verloren ging.

Daarom doe ik dit. Levensverhalen portretteren.

Daarnaast heb ik nog een andere passie, een atelier in glastechnieken. Ik geef cursussen en werk in opdracht voor bedrijven en particulieren. Ramen, deuren, raamhangers, schalen, alles van glas. Verder ben ik moeder van 3 bijna volwassen kinderen. Dus een lekker druk gevuld leven.

Verder schrijf ik graag verhalen. Ware verhalen, korte verhalen, familieverhalen, spannende verhalen. Maar vooral ook verhalen over U met u in de hoofdrol. Ik wil graag mensen een podium geven om hun verhaal te vertellen, hun story. Uw verhaal.

 

06 4072 2448

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *